Košarica
0,00 KM (0)

O Špici

Špica Sustavi vodeći su tržišni ponuđač opreme, sustava i rješenja za logistiku i automatsku identifikaciju. Pionir na tom području još od osamdesetih, iskusni stručnjak danas. Imamo opsežno znanje i široku bazu instalacija. Razvoj vlastitih rješenja je temelj našeg poslovaja i smjera u kojem idemo. Mobilni računalna rješenja iz ekipe Frontman i sustav za kontrolu pristupa i radnog vremena Time&Space samo su neka od područja našeg interesa.

Razvoj

Od samog početka Špica grupa uz integraciju IT rješenja temelji na razvoju vlastitih rješenja. Naš je razvoj zaobuhvaća tako software kao i hardware. Plod razvoja su Time&Space sustav za upravljanje radnim vremenom i kontrolom pristupa s modulima poput mobilnog registriranja na terenu putem mobilnih telefona, modula za najavu odsutnosti i integracije s računovodstvenim sustavima. Jedan od naših razvojnih produkata je i Frontman sustav za podporu putnicima: naručivanje, prodaja i marketing.

Stručni tim

U Špici imamo stručno osposobljen tim, od kojeg najveći dio ima fakultetsko obrazovanje i višegodišnje iskustvo na poslovima sustavne integracije IT rješenja. Za našu ekipu često čujemo da je baš ona ta s kojom stranke žele raditi. Nama je to nama najveće priznanje da smo na pravom putu.

Integracija IT sustava

Integracija naprednih tehnoloških sustava postala je obavezan dio IT struktura u procesima poduzeća. Zato se klasičan odnos proizvođač - kupac mjenja u dugoročnu obostranu partnersku suradnju, koja počinje uvođenjem i nastavlja se kroz svakodnevno korištenje. Naš stručni tim posjeduje znanje i iskustvo koje omogućava pružanje kvalitetne podrške tijekom "životnog" vremena implementiranih sustava.