Košarica
0,00 KM (0)

Pisači ID kartica

Printer kartica je namijenjen za personalizaciju i ispis plastičnih kartica, formata bankovnih ili kreditnih kartica, a koje imaju različita područja upotrebe. Popularni naziv je printer ID kartica
Osim kartica za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa, može se koristiti za ispis potrošačkih kartica u trgovačkim centrima, članskih kartica za klubove, sportska događanja, prijevoz, školskih i zdravstvenih kartica i cijelog spektra svih drugih vrsta identifikacijskih kartica. Osim običnih plastičnih kartica, printeri mogu personalizirati i ispisati kontaktne i beskontaktne čip kartice, kao i magnetne kartice, sa jedne ili obje strane, a ugradnjom enkodera i laminatora, mogu iste kodirati i laminirati, te tako proširiti upotrebu na bankovne kreditne kartice i druge vrste kartica koje zahtijevaju visok nivo sigurnosti i dugotrajnost. Možemo Vam ponuditi osnovne modele printera ID kartica, sve vrste nadogradnje, potrošni materijal, kao i usluge konzultacije prilikom odabira printera koji bi potpuno zadovoljio Vaše potrebe.

Fargo printeri ID kartica poznati su po jednostavnosti upotrebe, prilagodljivosti i pouzdanosti u radu kod najzahtjevnijih izrada kartica.  Nude dvije tehnologije otiska, direktno na karticu - DTC (Direct To Card) ili retransfer tehnologijom koja omogućava izvanrednu kvalitetu otiska - HDP(High Definition Printing). Fargo printeri dio su HID grupacije.